Pardoselile din lemn din plastic devin populare în industrie, cu o protecție redusă de carbon, verde, de protecție a mediului, reciclabile, reciclarea a cucerit mulți consumatori, unii experți afirmă că viitorul lemnului plastic va înlocui podeaua din lemn real, va deveni o nouă tendință a tendințelor industriei. Pardoseala din lemn din plastic, după cum sugerează și numele este o combinație de pulbere de lemn și plastic, deșeuri de plastic și deșeuri de lemn ca material de bază, menținând în același timp afinitatea podelei reale de lemn și are o rezistență bună la umiditate și impermeabilă, rezistență la acid și alcaline, la suprimarea ciupercii , mâncarea antistatică, rezistentă la insecte prin molie și alte funcții. În același timp, podeaua din lemn plastic poate fi reciclată și refolosită, ceea ce poate fi considerat drept adevăratul nivel scăzut de carbon, protecție de mediu, reciclabile și materiale din lemn ecologic regenerabil.

 

Predecesorul Tongxiang Dayi Wood & plastic co., LTD. Este Tongxiang Tiannuo lemn & plastic co., LTD. Cu un capital social de 2 milioane a fondat compania, compania este situată într-un loc bogat înfloritor, cunoscut sub numele de "țara de pește și orez", "conac de mătase", reputația de jiaxing .Este situat în locația centrală a deltei râului Yangtze. Are o locație convenabilă și transport convenabil. Compania noastră se ocupă în principal de producerea și vânzarea de produse din lemn plastic, hardware, vânzări de accesorii din plastic. Inspecția produselor prefinisate, inspecția calității ambalajelor, inspecție înainte de livrare și inspecție înainte de livrare la ne asigurăm că rata calificată a produsului este de 100%. Aderăm la principiul „cooperare, armonie, dezvoltare și câștig-câștig”, cu furnizorul a stabilit o prietenie profundă și bune relații de cooperare, în valul schimbării economiei de piață; aderați la filozofia de afaceri a „integrității, brandului, serviciului și inovației”, co-brandingul mărcii pentru a construi un marketing armonios și a stabili un parteneriat strategic câștig-câștig.

  

De la înființarea sa în 2010, compania noastră a aderat la filozofia de afaceri a "clientului întâi și întreprinzător". Insistăm să oferim servicii de calitate clienților noștri. În iulie 2015, ne-am mutat la o nouă fabrică, Tongxiang Tiannuo lemn & plastic co., LTD a fost redenumită oficial Tongxiang Dayi Wood & plastic co., LTD.


În 2010, am obținut certificarea de calitate CE a sistemului.

 

În octombrie 2011, ni s-a acordat „tehnologia municipală de știință și tehnologie tongxiang”


În martie 2013, a fost selectată ca întreprindere preselectată pentru dezvoltarea unor industrii superioare.

 

În decembrie 2013, am obținut „cercetarea și dezvoltarea cercetării de înaltă tehnologie în orașul Tongxiang”

 

În decembrie 2013, am câștigat „întreprinderea inovatoare a orașului tongxiang”


În august 2017, a câștigat „smes-urile de înaltă tehnologie din provincia Zhejiang”