Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. se află în zona industrială Zhouquan din orașul Tongxiang, se află în centrul Deltei Râului Yangtze și lângă Shanghai în est și Hangzhou în sud. Se bucură de locație geografică favorabilă și de transport convenabil.

Fabrica noastră acoperă o suprafață de peste 5800 de metri pătrați, cu 8 seturi de mașini de extrudare cu șuruburi duble, zeci de alte echipamente, iar capacitatea de producție este de aproximativ 16000 kg (6000 metri) / zi.

Materialul „DAYI WPC” este un nou tip de produse verzi din HDPE și praf de lemn printr-un tratament special și prelucrare. Produsele dețin nu numai că au caracteristicile lemnului natural, dar, de asemenea, au caracteristici precum: rezistență ridicată, rigiditate ridicată, culoare stabilă, anticoroziune, anti-deformare, rezistență la vătămarea viermilor, izolare termică, rezistență la fisurare, instalare ușoară și întreținere gratuită și așa mai departe. Mai mult, durata sa de serviciu este de 5-10 ori mai lungă decât produsele obișnuite din lemn. Datorită calității sale bune, produsele DAYI WPC au devenit din ce în ce mai populare în rândul clienților, bucurându-se de piețele majore, precum Statele Unite și țările europene, și se vând bine și pe piața internă.our factory