WPC gard de curățare și de întreținere

- Apr 16, 2019-

Gardul Wpc este fabricat din lemn reciclat și din material plastic, nu este susceptibil de a afecta mucegaiul și insectele în timpul zilnic. În comparație cu gardul din lemn, este mai ușor și mai convenabil să curățați și să vă mențineți. De aceea va deveni din ce în ce mai populară.

Gardul WPC poate fi curățat și întreținut fără costuri suplimentare, cum ar fi vopsea prin pulverizare sau moarte. De obicei, trebuie doar să folosim: perii moi, apă, săpun și mătură. În primul rând, utilizați o mătură pentru a curăța praful și resturile de pe gard, apoi spălați-l cu săpun și apă și curățați-l cu o perie moale, apoi clătiți cu apă curată pentru a vă restabili gardul WPC la nou. În plus, atunci când se găsesc pete de ulei, trebuie să fie curățate cât mai curând posibil pentru a evita colorarea. Cu cât este nevoie mai mult pentru a scăpa de petele persistente ale materialelor compozite, va fi mai mare costul de curățare (timp și bani).

Orice materiale de construcție în exterior necesită curățare și întreținere periodică. De asemenea, puteți citi: Pentru gardul WPC, de 1-2 ori pe an este normal. Curățarea și întreținerea de rutină pot proteja aspectul, nu recomandăm folosirea detergentului de înaltă rezistență pentru a curăța gardul, în timp ce gardul WPC nu poate fi lustruit, poate deteriora suprafața.