Podea din plastic din lemn, de încredere

- Aug 13, 2019-

În zilele noastre, viața noastră devine din ce în ce mai bună, iar cerințele de calitate ale vieții oamenilor sunt din ce în ce mai mari. Etajul a devenit o parte foarte importantă din viața noastră. Tipurile de pardoseli sunt, de asemenea, relativ mari. Astăzi, Xiaobian introduce pardoseli din lemn-plastic, care este un nou tip de pardoseală ecologică. Este o pardoseală din plastic sau lemn. Nu conține ingrediente dăunătoare și poate fi reciclat după utilizare. Să aruncăm o privire la modul în care este podeaua din lemn-plastic.

1. Podeaua din lemn-plastic este caracterizată atât de lemn, cât și de plastic, deci nu este numai impermeabilă, ci și rezistentă la umiditate. Aceasta va fi, de asemenea, o soluție bună la problema conform căreia produsele tradiționale din lemn sunt predispuse la degradare după întâlnirea cu apă.

2. Culoarea pardoselii din lemn-plastic este mult mai mult, are structura și textura lemnului natural și, de asemenea, putem personaliza culoarea în funcție de propriile preferințe.

3. Plasticitatea pardoselii din lemn-plastic este de asemenea relativ puternică. Când îl folosim, îl putem transforma în forma noastră preferată.

4. De asemenea, este relativ ecologic. Parchetul din lemn plastic este o pardoseală nepoluantă, fără poluare, fără între benzină și conținut de formaldehidă de numai 0,2 Parchetul WPC este cel mai înalt standard de mediu din Europa. De asemenea, economisim consumul de lemn în timpul procesului de fabricație.

WPC Composite Decking