Ce este podele din lemn de plastic

- Nov 13, 2020-Podele din lemn de plastic este utilizat pe scară largă în viața noastră actuală, dar mulți oameni vor întreba ce este podele din lemn de plastic? Atunci să aruncăm o privire la ingredientele podelei WPC, nu? Materialele din lemn din plastic, denumite și materiale compozite din lemn-plastic, după sugerează și denumirea, pot fi înțelese ca folosind în principal materiale plastice (polipropilenă (PP), polietilenă (PE), clorură de polivinil (PVC) și alte materiale plastice reciclate) ca materii prime. Prin adăugarea de făină de lemn, coajă de orez, paie și alte fibre vegetale deșeuri pentru a se amestecă în noi materiale din lemn, și apoi prin extrudare, turnare, turnare prin injecție și alte tehnici de prelucrare din plastic, plăci sau profiluri sunt produse. Utilizate în principal în materiale de construcții, mobilier, ambalaje logistice și alte industrii.

Pardoseala din lemn de plastic este un nou tip de material de construcție care a apărut doar în ultimii ani, și tocmai a început în străinătate. Materiile prime utilizate în produsele din lemn-plastic pot utiliza deșeuri de materiale plastice și deșeuri de lemn, tulpini portocalii agricole și forestiere și alte fibre vegetale ca substraturi și nu conțin ingrediente dăunătoare suplimentare. În plus, acesta poate fi reciclat și reutilizat, care poate fi considerat un produs nou de protecție a mediului, de economisire a energiei și de reciclare a resurselor în adevăratul sens al cuvântului. Din ce în ce mai multe locuri publice folosesc acest tip de podea.

Podele din lemn de plastic are o bună rezistență la umiditate, rezistență la apă, rezistență la acid și alcaline, anti-fungice, antistatice, anti-molie și alte proprietăți. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, acest material este rar văzut. Care este motivul? Experții subliniază: podele din lemn de plastic Este un nou tip de material de detectare, în conformitate cu urmărirea oamenilor de economie circulară. Pledând scopul de protecție a mediului, probabil, în viitor, podele din lemn de plastic va înlocui podele din lemn masiv și să devină un material de construcție comun pentru decorarea casei. În zilele noastre, este rar folosit în viața de zi cu zi din cauza problemelor insuficiente de promovare și preț, rezultând relativ puțini oameni în China știind existența acestui etaj material.