Care sunt caracteristicile pardoselilor din lemn de plastic

- Nov 13, 2020-

1. Rezistent la apă și rezistent la umiditate. Este bine cunoscut faptul că podelele din lemn sunt foarte sensibile la apă și umiditate, iar înmuierea apei pe termen lung va face podelele din lemn să se descompună. În cazul în care umezeala nu este observat, aceasta va provoca mucegai și putregai pe podeaua de lemn. Acesta este un lucru enervant pentru mulți prieteni, iar performanța rezistentă la umiditate și impermeabilă a pardoselilor din lemn de plastic este mai proeminentă. În condiții normale, apa nu poate pătrunde în podea în interior.

2. Anti-insecte și anti-termite. Podelele din lemn natural pur sunt mai mult sau mai puțin afectate de insecte sau termite, în timp ce podelele din lemn de plastic nu vor fi afectate. Acesta este, de asemenea, avantajul unei perioade de viață mai lungi în comparație cu podelele din lemn masiv. Podele din lemn masiv obișnuit necesită control regulat al dăunătorilor.

3. Plasticitate puternică. Datorită diferitelor stiluri și culori de podele din lemn de plastic, este potrivit pentru diferite stiluri de decor, și poate realiza modelare personalizată și reflectă design personalizat, iar plasticitatea sa este mult mai puternică decât podele din lemn obișnuit. Potrivit mai ales pentru familiile cărora le plac diferite stiluri de decor.

4. Protecția mediului și fără poluare. Pardoseala din lemn de plastic nu conține benzen, iar conținutul său de formaldehidă de 0,2 este mai mic decât standardul EO. Este un produs standard de protecție a mediului în stil european. Puteți alege să-l utilizați cu încredere. Nu vor fi substanțe nocive în ea.