Care sunt caracteristicile panourilor de perete compozite ușoare?

- Oct 13, 2018-


1. Panou de perete compozit Economisirea energiei, protecția mediului, protecția ecologică ecologică, fără substanțe nocive, fără radioactivitate, reutilizabile, nu produc deșeuri de construcție, utilizate pe scară largă în diverse locuri.


2. Panoul de perete compozit Rezistența la foc la 1000 grade Celsius pentru mai mult de 4 ore și nu emit gaze toxice, necombustibilitate până la standardele naționale de nivel A.


3. Panou compozit de perete Măriți grosimea materialului de perete în zona de utilizare între 60-180 mm, în comparație cu grosimea pereților tradiționali de zidărie a economisit foarte mult spațiul de construcție.


4. Panou de perete compozit Rezistent la apă și impermeabil în recipiente fără finisaje impermeabile, fără scurgeri, cu performanțe rezistente la apă și umezeală, potrivite pentru clădirile fabricilor, toalete, subsoluri și alte zone umede


5. Panoul de perete compozit Compresiunea, cutremurul și rezistența la impact sunt asamblate și sunt structuri tri-în-una. Plăcuța și tenonul sunt conectate în ansamblu. Rezistența la compresiune și rezistență la seism și rezistența la impact sunt conforme standardelor naționale.


6. Panou de perete compozit Materialul de conservare a căldurii și materialul de izolație folosește în principal protecția mediului și materialul de economisire a energiei de protecție împotriva înghețului și a căldurii, are o bună izolare termică și o funcție de conservare a căldurii, face ca temperatura interioară să mențină un nivel constant, mediu mai confortabil.


7. Panou de perete compozit Poate fi încuiat și lipit panou de perete poate fi direct cuie sau cu bolț pentru a atârna obiecte grele, o singură punct de agățare forță de mai mult de 50 kg, suprafața plăcii de perete netedă și netedă nu va produce praf, pot fi lipite direct plăci ceramice, tapet, plăci de furnir din lemn și alte materiale pentru finisare.


TONGXIANG DAYI LEMN & PLASTIC CO, LTD.


Adresa: Clădirea 2, Zhouquan Industrial Zone, Zhouquan Town, Tongxiang City, provincia Zhejiang, China

Tel: + 86-573-88519088

Mob: +8615105832007

Fax: + 86-573-88519288

E-mail: bessie888@163.com


Alte contacte

SHENJIANWEI 535334149@qq.com