Tipuri de pardoseli compozite hidroizolante

- Sep 07, 2018-


Pardoseala compozita impermeabila este impermeabila deoarece se adauga stratul impermeabil, iar canelurile si chingile parchetului compozit impermeabil sunt sigilate cu biowax, formand un echilibru intre interiorul si exteriorul pardoselii, care nu numai impiedica invazia umezelii, dar si previne și descompune substanțe nocive dăunătoare în interiorul substratului. Există în principal două tipuri de podele compozite impermeabile, una este podea compozită armată, cealaltă este podele compozite din lemn masiv.

1, podea compozită armată constă din strat purtat, strat decorativ, strat de material de bază și strat de echilibru patru straturi. Printre acestea, stratul rezistent la uzură este acoperit în principal de cantitatea de oxid de aluminiu de pe suprafață pentru a determina nivelul rezistenței la uzură, care este, de asemenea, cea mai mare caracteristică a podelei compozite ranforsate. Parchetul laminat face parte din panoul din lemn. Stratul său de echilibru este format prin presare la temperaturi și presiuni ridicate. Are o bună stabilitate, o instalare și un tratament facil. Pardoseala compozită armată este adesea folosită pentru decorarea camerelor de locuit din cauza rezistenței la uzură. Substratul pentru pardoseli laminate este realizat din plăci de medie și înaltă densitate cu densitate relativă mică și coeficient de dilatare ridicat. Odată ce pardoseala este pavată, dacă nu este ștersă în timp, este ușor să se spumeze și să se deformeze datorită umflării apei. Rezistența la umiditate nu este puternică, iar stabilitatea sa este slabă în mediul umed.


2, parchet din lemn masiv are trei etaje, cinci etaje și multi-etaje, fiecare strat de bord de fibre Criss Cross. Acest lucru nu numai că contracarează stresul intern al lemnului, ci și modifică caracteristicile unidirecționale ale lemnului, astfel încât podeaua devine izotropă. Prin urmare, stabilitatea este destul de bună și nu este ușor să se deformeze și să se spargă. Podelele compozite din lemn masiv nu numai că mențin textura naturală a suprafeței pardoselilor din lemn masiv, protecția mediului, caracteristicile de confort ale piciorului; dar are și avantajele rezistenței la abraziune, întreținerea bună a pardoselilor compozite, prețul între podele din lemn masiv și podele laminate. Caracteristicile de stabilitate ale parchetului îl fac foarte potrivit pentru decorarea casei de încălzire prin pardoseală. Parchetul este utilizat pentru decorarea în living, dormitor, cameră de studiu și așa mai departe.


În mod strict vorbind, nu se pot utiliza pardoseli, până în prezent nu există o podea rezistentă la apă, pentru podele compozite impermeabile, performanța impermeabilă a podelei compozite armate este relativ slabă, în timp ce performanța rezistentă la apă din lemn compozit este mai bună, o cantitate mică de apă imersie într-un timp scurt nu este afectată. Dacă parchetul din lemn masiv întâlnește apă, se usucă doar pe apă și este ventilat pentru o vreme. Deși stratul inferior al podelei compozite cu impermeabilitate are funcții impermeabile și rezistente la umiditate, acesta nu este potrivit pentru a fi utilizat în băi, băi și alte locuri umede pe termen lung.


TONGXIANG DAYI LEMN & PLASTIC CO, LTD.


Adresa: Clădirea 2, Zhouquan Industrial Zone, Zhouquan Town, Tongxiang City, provincia Zhejiang, China

Tel: + 86-573-88519088

Mob: +8615105832007

Fax: + 86-573-88519288

E-mail: bessie888@163.com


Alte contacte

SHENJIANWEI 535334149@qq.com