Sfat | Știți cum să faceți podele din lemn de plastic strălucitoare ca nou?

- May 29, 2019-

Îndepărtarea rapidă a reziduurilor alimentare
Pardoseala din lemn din lemn rezistă la creșterea ciupercilor și ciupercilor, blocând producerea de alergeni și răspândirea bolilor infecțioase. Dar ciuperca este un om viclean. Când apa, oxigenul și nutrienții organici sunt alimentați, el se va strecura și va supraviețui.

Deși mucegaiul nu poate supraviețui pe podele din plastic, acesta poate continua să crească pe reziduurile alimentare și alte materii organice pe care le lăsați pe podea. Deci, este foarte important să păstrați suprafața podelei curată și să asigurați un sistem de drenaj bun, care să păstreze ciupercile și mucegaiurile departe de viața ta.

2. Curățați zăpada fără a folosi lopeți sau obiecte ascuțite


În timpul sezonului cu zăpadă, mulți proprietari petrec mult timp destrămând zăpada.
Dar utilizarea de lopeți pentru a îndepărta zăpada și gheața poate zgâria cu ușurință podeaua, provocând astfel deteriorarea permanentă a podelei din lemn din material plastic.

Modalitatea corectă este utilizarea clorurii de calciu pentru a curăța zăpada și gheața de pe podea fără a folosi lopeți sau obiecte ascuțite, ceea ce este mai sigur și mai convenabil pentru podea.


Prevenirea producției de tanin
Tanina, o substanță acidă, poate fi produsă atunci când materia organică se blochează în spațiul dintre podea și podea. Taninul va bloca sistemul de drenaj, astfel încât apa să nu poată fi descărcată în mod normal.

Utilizarea obișnuită a măturii sau a furtunului moale pentru curățarea decupajului de pardoseală reduce foarte mult producția de substanțe de tanin, menține netezirea podelei și conduce la prelungirea duratei de viață a podelei.

4. Îndepărtarea rapidă a petelor de ulei
Cum să curățați eficient și rapid uleiul? Ceea ce trebuie să faceți este să curățați petele de ulei de pe podea cu o perie moale și apă caldă cu săpun cât mai curând posibil.

În ceea ce privește durabilitatea și performanța, Huasu Science and Technology din lemn de plastic este într-adevăr alegerea ta de neegalat. Ușor de întreținut, nu este nevoie de culori, rezistente la insecte, anti-bacteriene, colorate, atâtea avantaje, nu aveți nici un motiv să o refuzați.