Diferența dintre materialul plastic din lemn și lemn de bambus

- Apr 05, 2021-

Plasticul din lemn, adică materialul compozit din plastic din lemn, este un nou tip de material compozit care a înflorit în ultimii ani în țară și în străinătate. Se referă la utilizarea de polietilenă, polipropilenă și clorură de polivinil în loc de adezivi de rășină obișnuite, care sunt comparabile cu făină de lemn și orez. Deșeurile de fibre vegetale, ar fi cojile și paiele, sunt amestecate în noi materiale lemnoase, care sunt apoi supuse unor tehnici de prelucrare a plasticului, ar fi extrudarea, turnarea și turnarea prin injecție pentru a produce plăci sau profiluri.

Fibrele de bambus sunt realizate din fibre de biomasă cu plante joase, ar fi rumegușul, așchiile de lemn și așchiile de bambus ca principalele materii prime, și sunt extrudate la temperatură ridicată prin utilizarea chimiei interfeței polimerice și a caracteristicilor de umplere și modificare a plasticului. În plus față de modelele de culoare pe care vopseaua le are pe suprafață, există modele de marmură, modele de piele, etc., care sunt produsele de înlocuire a materialelor integrate de decorare de perete, tapet și vopsea.

WPC este mai utilizat pe scară largă. În plus față de podele wpc de interior și panouri de perete, este, de asemenea, adesea folosit ca podele în aer liber, garduri, etc. Fibra de bambus este cea mai mare parte folosit pentru a face panouri de perete.