Definirea și caracteristica WPC (una)

- Aug 15, 2018-


Lemn Material compozit din material plastic (compozite din lemn din material plastic, WPC) acasă și în străinătate este în plină expansiune în ultimii ani un nou tip de materiale compozite, utilizarea de plastic PE în locul adezivului obișnuit cu rășină, cu peste 50% materiale de lemn, apoi prin extrudare de foaie sau forma.Mainly utilizate în materiale de constructii, mobilier, logistica de ambalare și alte industries.After materiale plastice și pulberi de lemn se amestecă cu o anumită proporție, foaia care, prin extrudare fierbinte de turnare, foaie compusă.

caracteristici principale

WPC se bazează pe PE de înaltă densitate și fibre de lemn, care determină propriile proprietăți ale materialelor plastice și ale lemnului.

1) performanță bună de prelucrare

Materialul compozit din lemn și plastic conține materiale plastice și fibre. Prin urmare, are performanțe similare de prelucrare a lemnului. Poate fi văzut, cuie și planificat. Proprietățile mecanice sunt superioare materialelor din lemn. Forța de cuie este de obicei de trei ori mai mare decât cea din lemn și de cinci ori cea a plăcilor din PAL.

2) performanță bună de rezistență

Materialul compozit din lemn și plastic conține materiale plastice și, prin urmare, are un bun modul de elasticitate. În plus, pentru că conține fibre și se amestecă cu plastic adecvat, au aceleași caracteristici ca și lemn de esență tare, astfel încât proprietățile mecanice ale fizicii, cum ar fi presiunea ursului, rezistența la încovoiere, mai sigur decât materialul lignin comun. Duritate superioară a suprafeței, în general de 2-5 ori de lemn.

3) cu rezistență la apă și coroziune și durată lungă de viață

În comparație cu lemnul, materialele și produsele din lemn și plastic pot rezista la acidul puternic și alcalini, la apă și la coroziune, și nu reproduc bacterii, nu sunt susceptibile la molii, nu fungi lungi. Durata de viață lungă, de până la 50 de ani.


TONGXIANG DAYI LEMN & PLASTIC CO, LTD.


Adresa: Clădirea 2, Zhouquan Industrial Zone, Zhouquan Town, Tongxiang City, provincia Zhejiang, China

Tel: + 86-573-88519088

Mob: +8615105832007

Fax: + 86-573-88519288

E-mail: bessie888@163.com


Alte contacte

SHENJIANWEI 535334149@qq.com