Vorbind despre avantajele sociale ale industriei interioare din lemn-plastic

- Apr 04, 2019-

1. Cantitatea de cherestea de oțel și bambus utilizată în cofrajele de construcție este imensă în China.


Odată cu construirea continuă a țării noastre și a diverselor proiecte, industria șablonului sa dezvoltat rapid. Se estimează că rata medie anuală de creștere a nivelului de producție a industriei de cofrare a construcțiilor din China va fi de aproximativ 15% în perioada 2011-2012, iar producția industriei de cofrare a construcțiilor din China va ajunge la aproximativ 220 milioane de metri pătrați până la sfârșitul anului 2012.


2. Cofrajele arhitecturale consumă o cantitate uimitoare de oțel și lemn și distrug serios resursele.


Producția anuală de oțel nou de oțel din China este de 39,7 milioane de metri pătrați, dacă este convertită în greutate echivalentă cu consumul de oțel de la Beijing Bird's Nest.


3. Beneficiile sociale ale înlocuirii cofrajelor tradiționale de construcție cu cofrajul de lemn din plastic


Prin reacția activă la schimbările climatice și promovarea energică a reducerii emisiilor în China, dacă oțelul, bambusul și materialele lemnoase pot fi înlocuite în industria șablonului de construcții, beneficiile sociale și de mediu vor fi, fără îndoială, enorme. În prezent, cererea de pe piață pentru cofrarea clădirilor este mai mare de 200 miliarde. Cofrajele de construcție din lemn și plastic vor ocupa 30-50% din cota de piață în următorii 3-5 ani. Valoarea producției sale poate ajunge la peste 60 de miliarde de euro, iar perspectiva pieței este foarte largă.


Atunci când se utilizează compozite din lemn-plastic ca cofraj pentru clădiri, eficiența construcției poate fi mult îmbunătățită, iar timpul de construcție poate fi scurtat. În comparație cu cofrajele tradiționale, costul cofrajului din lemn-plastic poate fi economisit cu aproximativ 30%, costul auxiliar poate fi redus cu aproximativ 40%, iar costul de construcție poate fi redus direct cu aproape 5%. Xiu'an bord din lemn-plastic are multe avantaje, cum ar fi verde, low-carbon, economice și așa mai departe.