Tendința prețurilor și tendința de dezvoltare a podelei interioare din lemn-plastic în piața internă de vânzări

- Apr 10, 2019-

În ultimii ani, industria chinezească din lemn de plastic din lemn a dezvoltat rapid, tehnologia de prelucrare și performanța produsului au făcut progrese considerabile. Odată cu promovarea unor tehnologii avansate, materialele de interior din lemn de plastic din lemn vor introduce într-un spațiu de dezvoltare mai larg în țară și în străinătate.


În cadrul Forumului privind inovația și dezvoltarea în industria materialelor de construcții din China de 4 ani și a Conferinței privind produsele noi organizate mai devreme, unii specialiști au spus că "până la sfârșitul anului 2016, cererea globală pentru materialele din lemn ar trebui să depășească 3 milioane de tone , cu o valoare totala de aproximativ 6 miliarde de dolari SUA, China fiind cel mai mare producator si exportator de materiale plastice din lemn, va juca un rol foarte important in aceasta activitate ".


Podeaua din lemn din lemn este un tip de podea compozit, se poate spune că pardoseala din lemn din lemn este un fel de placă compozit din lemn și plastic, dar și un nou tip de material compozit de protecție a mediului și de economisire a energiei. Placile compozite din lemn și plastic sunt utilizate în principal în peisaj, decorațiuni interioare și exterioare de pereți, podele și așa mai departe în societatea actuală. Aici vom afla despre caracteristicile pardoselilor din lemn și informații despre prețul pardoselilor din lemn-plastic cu tricotat.


Din punctul de vedere al pieței interne a consumului de lemn-plastic, cu atenția sporită a oamenilor asupra resurselor de mediu și popularitatea din ce în ce mai mare a economiei de reciclare cu emisii reduse de carbon, parchetul din lemn de plastic a început să atragă atenția pieței, protecția mediului înconjurător. Pardoselile din lemn de plastic pot fi reciclate și refolosite, care pot fi denumite materiale cu conținut redus de carbon, protecția mediului, materiale reciclabile din materiale plastice ecologice, în adevăratul sens. Pentru consumatori, pardoselile din lemn din plastic aparțin produselor de economisire a energiei și ecologice, care nu numai că pot controla emisia de poluanți nocivi, ci și efectul rezistent la apă și la umiditate în aer.


Din analiza cotei curente a producătorilor de podele din lemn de plastic din lemn, prețul podelei din lemn din lemn este foarte ieftin, comparativ cu podelele din lemn, pardoseala armată, pardoseala din lemn masiv și alte produse de pe piața materialelor de construcții, prețul podelei din lemn din material plastic este mult mai ieftin. Prin urmare, pe lângă avantajele descrise în conținutul de mai sus, podeaua din lemn din material plastic are și avantajul unui preț scăzut. Iată câteva exemple pentru a vedea cum este prețul parchetului din lemn din plastic.