Introducere la procesul de pavare a podelei WPC

- Jun 26, 2019-

1. Pregătirea uneltelor pentru așezarea produsului: riglă din lemn, riglă triunghiulară, lamă de ferăstrău, cuțit artistic, ciocan din piele, riglă de 2 metri, riglă triunghiulară etc.


2. Așezați planșa de blocare selectată în spațiu deschis și apoi așezați-o pe linia dreaptă de 90 de grade în funcție de linia de mijloc sau de linia laterală. Mai întâi, fixați prima suprafață de blocare O față laterală pe suprafața de blocare.


3. Partea frontală a lui A este conectată cu încuietoarea părții frontale a lui B. Partea din față a lui A este aplatizată de linie dreaptă și de sol. Apoi marginea frontală a lui B este introdusă în blocarea A la un unghi de 35 de grade. După utilizarea suportului de lemn de dimensiuni drepte pregătite, podeaua blocării B este aplatizată prin atingerea strânsă a cusăturii, adică operația este finalizată.


4. Ușile de închidere a podelei și cusăturile de margine sunt similare cu așezarea podelelor din lemn. Panourile de presare de rutină sunt folosite pentru uși și benzi speciale de lipire sunt utilizate pentru golurile marginilor superioare ale pereților.


5. După finalizarea fixării podelei de blocare, aceasta trebuie să fie îndoită și conectată, îndoită în față și în spate, orizontală și verticală sunt îndoite și conectate, podeaua fiecărei încăperi este un întreg, adică nu va exista niciun spațiu într-o perioadă lungă de timp.