În ce domenii sunt utilizate materiale din lemn-plastic ecologic?

- Jul 26, 2019-

Materialul compozit din lemn-plastic este un material compozit polimer ecologic pentru decorarea construcțiilor. Materialele din material plastic din lemn pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi panouri de perete pentru decorațiuni interioare și exterioare, podele de scândură pentru peisaje exterioare, foișoare, rame de galerie, garduri de grădină, garduri, bănci de agrement, bazine de copaci, standuri de flori, etc. Mai jos , Vă voi prezenta câteva aplicații ale materialelor compozite din lemn-plastic în inginerie de grădină pentru peisaj în aer liber.

1. Materialele din lemn-plastic pot fi utilizate pentru garduri de peisaj în medii umede și cu multe ape, datorită avantajelor lor anti-coroziune, mucegai, rezistent la umiditate, anti-insecte și non-deformare. Compozițiile din lemn-plastic nu necesită întreținere de rutină, durata lor de serviciu este de câteva ori mai mare decât cea a lemnului obișnuit și satisfac căutarea naturii de către oameni cu efectul vizual al simulării buștenilor.

2. Pardoselile din lemn-plastic din platforma terasei exterioare, cum ar fi curtea vilei și peisajul grădinii, nu numai că demonstrează pe deplin căldura și afinitatea lemnului natural, dar, de asemenea, culorile sale bogate pot fi coordonate cu plantele verzi pentru a satisface continuitatea continuă a publicului frumuseţe.

复合围栏

3, materiale compozite din lemn-plastic din parcuri, lacuri, zone umede și alte atracții bazate pe apă, combinate cu trasee de pasare a apei, coridoare de vizualizare și alte designuri, afișare mai ecologică și mai armonioasă a atributelor naturale ale platformei hidrofile.

4. Scaunul pentru bancuri din lemn din plastic a devenit treptat un peisaj frumos în peisajul grădinii urbane cu efectele sale vizuale unice și forma în continuă schimbare. Pe lângă faptul că aduce comoditate oamenilor, răspunde, de asemenea, nevoilor noilor construcții de urbanizare, cu un nivel scăzut de carbon și protecția mediului.

5, pridvor din lemn-plastic, suport pentru flori, bazin de copaci, pavilion antic în construcția modernă a peisajului grădinii, pot arăta mai bine efectele ecologice și naturale, iar materialele din lemn plastic cu culorile sale bogate, fac ca vizitatorii să fie plăcuți pentru ochi.