de a menține podele din lemn de plastic

- Nov 13, 2020-


Podele din lemn de plastic pot fi văzute peste tot în viața noastră de astăzi. Podele din lemn de plastic este instalat în multe locuri din jurul nostru. Cu toate acestea, dacă dorim să folosim podele din lemn de plastic pentru o lungă perioadă de timp, avem nevoie pentru a menține în mod regulat podele din lemn de plastic.

1. Folosiți săpun, apă caldă și o perie tare pentru a îndepărta murdăria și reziduurile. După ce podeaua din lemn de plastic este instalat, curățați murdăria și resturile în acest fel.

2. Ștergeți ușor marcajul imprimat pe partea laterală a podelei din lemn de plastic cu alcool sau acetonă.

3. Utilizați produse convenționale de curățare a podelelor sau de curățare care conțin înălbitor (hipoclorit de sodiu) și detergent.

4. În cazul în care podeaua are pete de grăsime, utilizați imediat un degresant de uz casnic pentru a o îndepărta, apoi clătiți cu apă fierbinte.

5. Utilizați apă fierbinte cu săpun și înălbitor pentru a curăța zona cu urme de cretă. Mărcile colorate de cretă sunt încăpățânate și nu pot fi îndepărtate, așa că luați în considerare utilizarea cretă albă sau pudră de talc pe podea.

6. Se topesc gheață și clorură de calciu sau sare de rocă pe podea. Cele mai multe magazine de întreținere a produselor de uz casnic le-au. Când gheața începe să se topească, clătește-o.

7. Folosiți apă fierbinte cu săpun pentru a îndepărta petele de cerneală, apoi spălați bine.

8. Utilizați produse de curățare care conțin acid oxalic sau acid fosforic pentru a îndepărta petele de murdărie și rugină de pe podea. Acest lucru va ușura pata și este posibil să-l eliminați.

9. Utilizați detergenți de rugină comune pentru a elimina poluarea pigmentare cauzate de intemperii podea.

10. Conform instrucțiunilor de pe ambalajul înălbitorului, amestecați înălbitorul în apă fierbinte pentru a curăța petele de vin și petele de fructe. Ștergeți ușor petele și clătiți cu apă fierbinte.