Podele din lemn și din plastic: drumul verde și scăzut de carbon

- Mar 21, 2019-

Odată cu dezvoltarea rapidă a protecției mediului cu emisii scăzute de carbon a pardoselilor din lemn-plastic, pe baza cererii consumatorilor de pardoseli din lemn-plastic, industria pardoselilor din lemn-plastic va avea, de asemenea, o nouă dezvoltare a protecției mediului ecologic. Pardoselile din lemn-plastic sunt un astfel de tip nou de produse compozite din lemn și plastic pentru protecția mediului. Pardoseala din lemn-plastic este produsă în principal în procesul de panouri de fibre de medie și înaltă densitate, adăugând materiale plastice reciclate prin granulare. Pregătiți materiale compozite din lemn și plastic și apoi extrudați grupul de producție pentru a crea podele din lemn-plastic.
Principalul factor care restrânge investiția mare în podele din lemn de plastic în domeniul decoratiunilor interioare este faptul că suprafața senzorială a podelei tradiționale din lemn nu este suficient de mare. Dacă se poate face bine proiectul "feței" din podele din lemn-plastic, utilizarea pardoselilor din lemn-plastic în decorațiunile interioare va fi foarte mult sporită.
De exemplu, podele din lemn din lemn utilizează furnir din lemn masiv, pardoseala din lemn-plastic poate fi utilizată ca podea, placă decorativă din lemn-plastic, tablă de lemn-plastic, etc. Podele din lemn-plastic și compozit din hârtie din melamină, podele din lemn-plastic poate fi folosit pentru a face mobila; Pardoseala din lemn-plastic poate fi utilizată ca plăcuță decorativă după realizarea diferitelor tipuri de lemn și modele de culori pe podele din lemn-plastic; Podelele din lemn și plastic pot fi, de asemenea, realizate în materiale de bază ale ușii.
Prin creșterea gradului de conștientizare a populației cu privire la protecția mediului, reciclarea modelului de dezvoltare economică cu recuperarea materialului rezidual și utilizarea cuprinzătoare a resurselor, ca nucleu, a devenit tendința dezvoltării economice mondiale. Dezvoltând o tehnologie de reciclare a resurselor din lemn-plastic va avea un impact important asupra dezvoltării economice naționale și dezvoltării durabile a mediului. Caracteristicile produselor compozite din lemn și plastic realizate din plastic rezidual și din fibre de lemn din podele din lemn-plastic sunt doar proiecte bune pentru a îndeplini această cerință.