Popularizare și Q&A despre cunoștințe WPC

- Apr 01, 2021-

Q&A despre popularizarea cunoștințelor WPC!


1. Lemnul de plastic este un material ecologic? să se ocupe de deșeuri de profile din lemn de plastic? Deșeurile de lemn de plastic vor cauza poluarea mediului? de a arăta protecția mediului de WPC?


Răspuns: Semnificația protecției mediului din lemn de plastic este multiplă. Pe de o parte, consumă deșeuri de plastic și pulbere de lemn care vor polua mediul. Pe de altă parte, deoarece poate înlocui în mod eficient utilizarea lemnului în aer liber, economisește o mulțime de resurse naturale prețioase. Deoarece nu conține ingrediente toxice, poate fi tratat în același mod ca și alte deșeuri obișnuite din construcții, fără a provoca poluare a mediului. În cele din urmă, lemnul de plastic poate fi reciclat și reutilizat, iar lemnul de plastic rezidual poate fi complet reciclat.

2. se procesează lemnul de plastic? Ai nevoie de unelte speciale?

Răspuns: Lemnul de plastic este la fel de simplu și ușor de procesat ca lemnul și este chiar mai ușor în unele aspecte. Numai uneltele obișnuite de prelucrare a lemnului pot fi folosite pentru tăierea, găurire, etc lemn de plastic.

3. În comparație cu lemnul obișnuit, care este greutatea lemnului de plastic?

Răspuns: Comparativ cu lemnul general, raportul de lemn de plastic este mult mai important, de obicei peste 1.1, în timp ce gravitatea specifică a lemnului general este de 0,4 ~ 0,7. Chiar și lemnul de esență tare cu o gravitate specifică mare are o gravitate specifică de numai aproximativ 1.0. Prin urmare, lemnul de plastic este mult mai greu sub același volum.

4. Ce tip de șuruburi sunt potrivite pentru profile din lemn de plastic?

Răspuns: Se recomandă utilizarea șuruburilor de înaltă calitate, ar fi oțelul inoxidabil, galvanizat la cald, etc., recomandat în special pentru utilizarea șuruburilor filetate, care vor ajuta la creșterea forței de fixare a unghiilor șuruburilor.

5. Materialele din lemn din plastic pot fi utilizate pentru piese structurale?

Răspuns: Nu. Deși profilele obișnuite din lemn de plastic au rezistență și rezistență ridicate, ele nu au aceeași rigiditate ca lemnul, astfel încât acestea nu pot fi utilizate ca părți structurale. Cu toate acestea, lemn de plastic din fibră de sticlă modificată armat are rigiditate ridicată și poate fi utilizat pentru piese structurale.

     

6. Vremea cu temperaturi scăzute va afecta WPC?

Răspuns: WPC încă funcționează bine chiar și în vreme de temperatură scăzută. Cu toate acestea, deoarece plasticul reprezintă mai mult de 50% din compoziția WPC, va fi mai greu să perforați găuri în condiții meteorologice extrem de scăzute din cauza înăspririi. În acest caz, se recomandă pre-foraj.


7. Rata de absorbție a apei din material plastic din lemn este ridicată?

Răspuns: Ca un strat de plastic este înfășurat în jurul fibrelor naturale, ar fi fibra de lemn, rata de absorbție a apei din lemn de plastic este foarte scăzută. Este foarte potrivit pentru peisajul de la malul mării.

8. Clima caldă va avea vreo influență asupra podelei din lemn-plastic?

Răspuns: Span corespunzătoare și cap-la-cap, side-to-side decalaj sunt pentru a compensa impactul de temperatură ridicată asupra lemnului de plastic. În cazul în care temperatura crește, duritatea lemnului de plastic va crește, și va exista o ușoară expansiune. Vă rugăm să consultați personalul de vânzări Yongsheng WPC înainte de instalare. Yongsheng WPC profesionale unu-la-unu serviciu de orientare și one-stop serviciu pot fi, de asemenea, ambalate.

9. Trebuie menținute produsele din lemn de plastic, ar fi pardoselile din lemn de plastic și parapetele din lemn de plastic? ,

Răspuns: Chiar dacă este expus la soare și vânt, WPC nu va putrezi, cip sau crack. În plus, are rezistență uv și nu necesită întreținere. WPC poate fi declarat a fi un cost real de întreținere zero. . Yongsheng plastic lemn, garantat pentru 20 de ani, fără griji post-vânzare.