Popularizarea producătorilor WPC-Ce este WPC?

- Mar 27, 2021-

Lemn de plastic, ar fi lemnul, dar nu lemn, este mai bună decât jurnal, un material compozit polimer. Este o combinație de plastic și lemn masiv, și este o nouă generație de lemn și profile pentru decorare.


Materialul din lemn de plastic, numit și material compozit din lemn-plastic, după sugerează și numele, poate fi înțeles ca folosind în principal materiale plastice (polipropilenă (PP), polietilenă (PE), clorură de polivinil (PVC) și alte materiale plastice reciclate) ca materii prime. Adăugați făină de lemn, coajă de orez, paie și alte fibre vegetale deșeuri pentru a se amesteca în noi materiale din lemn, și apoi supuse tehnicilor de prelucrare din plastic, ar fi extrudare, turnare, și turnare prin injecție pentru a produce plăci sau profiluri. Utilizate în principal pentru materiale de construcții, mobilier, ambalaje logistice, etc. industrie.

O placă care se formează prin extrudare fierbinte după amestecarea plasticului și a pulberii de lemn într-o anumită proporție se numește placă compozită din lemn-plastic extrudată. Deoarece lemnul de plastic are atât rezistența la apă și rezistența la coroziune a plasticului, cât și textura lemnului, a devenit un material de construcție exterior excelent și foarte durabil (podea, gard, scaun și scaun, peisaj de grădină sau de malul mării etc.); se poate înlocui, de asemenea, portul Componentele din lemn utilizate în diguri, docuri, etc poate fi, de asemenea, utilizat pentru a înlocui lemnul pentru a face diverse materiale de ambalare, paleți, tampoane de depozit, și așa mai departe, care sunt extrem de versatil. Podele din lemn de plastic, după sugerează și numele, este o combinație de lemn masiv și plastic. Nu numai că menține afinitatea pardoselilor din lemn masiv, dar are, de asemenea, o bună rezistență la umiditate, rezistență la acid și alcaline, rezistență la ciuperci, antistatice și rezistență la insecte. Este din plastic O altă inițiativă a seriei de podele din lemn, în cooperare cu industria pardoselilor din lemn.

O serie de materiale compozite din lemn-plastic produse din așchii de lemn, paie, deșeuri de materiale plastice și alte deșeuri intră treptat în domeniile decorării și construcției. Pardoselile din lemn de plastic au devenit o nouă direcție pentru dezvoltarea industriei materialelor de construcții. Este rezistent la apă, rezistent la umiditate și ecologic. Panourile din lemn de plastic combină numeroasele avantaje ale fibrelor vegetale și ale materialelor polimerice din plastic. Ele pot înlocui lemnul în cantități mari și pot atenua în mod eficient contradicția dintre lipsa resurselor forestiere și lipsa aprovizionării cu lemn în țara mea. Este un fel de material din plastic ecologic cu emisii reduse de carbon, verde, reciclabil și regenerabil, cu perspective mari de dezvoltare.