Patru concepții greșite despre podele din lemn din lemn

- Mar 26, 2019-

Pardoselile din lemn din lemn au textura din lemn și proprietățile rezistentă la apă și anti-coroziune ale materialelor plastice, ceea ce îl face un material de construcție rezistent la apă și rezistență la coroziune. Persoanele din industrie au subliniat că ar putea exista neînțelegeri în ceea ce privește achiziționarea de podele din lemn-plastic, astfel încât consumatorii să poată alege și achiziționa în mod clar.


1 Greșeală 1: Pardoselile din lemn din material plastic nu sunt ecologice


Cumparati materiale de constructii pentru decoratiuni, veti dori mai intai sa va intrebati daca acest lucru este ecologic. Mulți consumatori consideră că podeaua din lemn din plastic realizată din compozite noi din lemn-plastic conține o cantitate mare de substanțe toxice din metanol. De fapt, există reguli stricte privind eliberarea metanolului din podele din lemn-plastic în țară, atâta timp cât controlul se află într-un interval rezonabil, poate fi utilizat cu încredere.


2 placi simple este podele din lemn masiv


Plăcile plate sunt plăci simple, dar nu cred că sunt podele din lemn natural. Cumpărarea plăcilor simple și apoi cumpărarea de vopsele pentru gătit și lustruire pare să economisească o mulțime de bani, dar problemele de poluare cauzate de vopsele sunt departe de a fi rezolvate prin economisirea de bani. Podeaua reală din lemn-plastic este producătorul prin linia de producție mecanizată și mai activă pentru a fi finalizată, pentru a evita producerea de poluanți, astfel încât produsul să fie mai ecologic pentru utilizare.


3 Podele din lemn din lemn nu sunt pavate


Cine va instala podelele din lemn după ce le-a cumpărat? De fapt, producătorii de podea de bună calitate, reputație și alți producători de pardoseli din lemn au, de obicei, personal de instalare profesională pentru a ajuta la ghida instalarea, vânzările, pavajele, service-ul unic de după vânzare. Când vine vorba doar de vânzare sau de instalare, sau de vânzare și instalare nu sunt aceleași, trebuie să fim atenți în acest moment. În cazul unor probleme de calitate, este ușor să provocați fenomenul de a juca fotbal și atunci nu va mai fi nici o cale de a vă plânge. Hunan Lvguang este un producător care integrează producția, vânzările, instalarea și serviciile post-vânzare.


4. Suprapuneți placa de bază mare atunci când o așezați


Nu este suficient să puneți podele din lemn-plastic. Pentru a avea un picior mai bun, mulți oameni vor pune o placă de bază mare pe chila. Ceea ce este neglijat este faptul că calitatea plăcii mari de bază este, în general, slabă, iar efectul de pavaj al podelei din lemn este afectat în mare măsură de calitatea slabă a plăcii centrale mari. Prin urmare, dacă insistăm să aducem plăci mari de bază, trebuie să alegem o calitate fiabilă.


Sugestii privind instalarea podelei:


1. La instalarea acestui podea, spațiul dintre fiecare podea trebuie să fie de aproximativ 5 mm, care poate fi utilizat pentru extinderea termică și contracția materialelor în viitor.


2. La instalarea podelei, solul trebuie să fie plat și fără obstacole.