Motivele pentru materialele plastice din lemn utilizate în spații scenice

- Mar 28, 2019-

După cum știm cu toții, în multe atracții turistice, peisaje pitorești, districte rezidențiale și chiar străzi, materialele din lemn-plastic sunt alese pentru a crea podele, balustrade, pavaje din lemn-plastic. De fapt, atunci când alegi, unitățile de construcție și designerii de peisaje sunt luați în considerare cu atenție. Considerând din toate punctele de vedere, sculptura în lemn este în general considerată a fi una dintre cele mai bune materiale.


Unitățile trebuie să aibă în vedere, atunci când aleg materiale din lemn-plastic, în conformitate cu cerințele de conservare a energiei naționale și de reducere a emisiilor. Și poate juca, de asemenea, impermeabil, rezistent la intemperii, umezeală, anti-coroziune, nedeformare și alte efecte. În proiectul de construcție, confortul instalării, reducerea costului proiectului, gata de utilizare, perioada de construcție scurtă și așa mai departe pot asigura calitatea proiectului. Aceste condiții favorabile constau în faptul că unitățile de construcție trebuie să se hotărască să folosească materialele din lemn-plastic drept principalele materiale.


În proiectare, designerul consideră că plasticul din lemn este un nou tip de material de protecție a mediului. Atunci când alegeți culoarea și modelul, acesta poate satisface cerințele designerilor de a căuta diferențe și inovații, iar plasticul din lemn aparține lemnului natural cu afinitate, oferind oamenilor cel mai confortabil sentiment și va da puncte de design.


Și lemnul din plastic funcționează bine chiar și în condiții de temperatură scăzută. Cu toate acestea, deoarece plasticul reprezintă 50% din compoziția din lemn, acesta va deveni fragil din cauza căldurii în condiții de temperatură extrem de scăzută, iar cea mai mică temperatură de utilizare poate ajunge la 40 ° C.