Întreținerea și curățarea podelelor din lemn din material plastic

- Mar 20, 2019-

Pardoselile din lemn și plastic și alte produse din lemn au o performanță puternică anti-coroziune, chiar dacă podele din lemn și articole de plastic sunt expuse la soare și ploaie în aer liber, nu vor putrezici, nu se vor sparge sau se vor sparge. În plus, podele din lemn și alte produse din lemn au capacitatea de a rezista la radiațiile ultraviolete și nu au nevoie de întreținere specială.
Deci, cum să păstrăm pardoseli curat din lemn și să prelungim durata de viață atunci când întâlnim următoarele situații? Îndepărtați murdăria și resturile: îndepărtați murdăria și resturile și curățați podeaua din lemn-plastic. Sunt necesare săpun, apă fierbinte și o perie moale. Îndepărtați marcajele liniei: Toate liniile de perie de culoare, cu excepția culorilor albe, sunt permanente. Vă recomandăm cretă albă sau pulbere pentru copii. Este posibil să se îndepărteze o cretă gri, în cazul în care există semne de cretă prin frecare cu apă caldă cu săpun care conține agent de albire. Ascundeți și desalinizați semnele vizuale ale fișierelor: Codurile clădirilor necesită ca podele din lemn-plastic să aibă semne de marcaj pe o parte. Instalați cu grijă majoritatea fișierelor pentru a le ascunde. Semnele de marcaj vizibile pot fi diluate cu acetonă. Punctul de picurare: Filtrarea acidului tanic apare în mod natural în materialele din lemn și toate produsele pe bază de lemn. Luați în considerare vremea normală timp de cel puțin 16 săptămâni. Acest proces poate implica utilizarea unui produs care conține acid oxalic sau acid fosforic cunoscut sub numele de agenți de albire a podelei.
Pigmenți și pete: dacă pigmenții și petele sunt pătate pe podeaua din lemn-plastic, acestea vor fi răsucite pentru o lungă perioadă de timp. Pigmentarea pe suprafața podelei din lemn-plastic va îndepărta culoarea de pe suprafața podelei din lemn-plastic. Aceasta are ca rezultat decolorarea suprafeței. Poate fi îndepărtat cu agenți de curățare obișnuiți pentru îndepărtarea ruginei. Gheață și zăpadă: clorura de calciu sau sarea de rocă, găsită în multe case, poate topi gheața pe podele din lemn-plastic. Uzură și zgârieturi: Vremea de 12 până la 16 săptămâni va dispărea sau va dispărea în mod natural. Dupa intemperii, procesul de spalare a podelei pe baza agentului de albire va fi mai rapid. Rug, murdăria și murdăria de pe suprafața de măcinat. Utilizați produse curate care conțin baze de acid oxalic sau acid fosforic pentru a reduce sau elimina rugina sau murdăria. Produsul poate avea nevoie să se așeze și să ia 10-15 minute pentru a se estompa. Pată pe bază de ulei: Când pata apare, ștergeți-o cu părul și clătiți-o cu apă fierbinte cât mai curând posibil.
Picturile de suc și de vin: Dacă pe podelele din lemn-plastic sunt contaminate sucurile și petele de vin, puteți utiliza pulberea de albire pentru curățare. Conform instrucțiunilor de pulbere de albire, pulberea de albire se amestecă în apă fierbinte. Ștergeți ușor pata și clătiți bine. Pata poate să nu dispară complet. Cerneluri: Cerneala poate fi permanentă. Cu toate acestea, spălarea cu apă caldă cu săpun poate face ca petele să fie mai ușoare și să se clătească bine. Aparat de curățare sub presiune: Curățarea sub presiune nu este recomandată pentru podele din lemn-plastic. Poate deteriora suprafața capacului și poate cauza pierderi dincolo de garanție. Șlefuirea șmirghelului: Șlefuirea prin așchiere nu este recomandată pentru podele din lemn-plastic. Șlefuirea va schimba aspectul suprafeței podelei din lemn-plastic.