Dezvoltarea podelelor din lemn și plastic

- Mar 14, 2019-

Pardoseala din lemn-plastic este un produs de protecție a mediului, care poate înlocui podeaua din lemn. Podelele din lemn și plastic au o durată de viață mai lungă, nu emit substanțe chimice nocive pentru corpul uman, iar acest loc poate fi, de asemenea, reciclat. În comparație cu parchetul obișnuit, pardoselile din lemn-plastic au un efect foarte bun anti-umiditate și anti-mucegai, dar și anti-molii și multe stiluri, prețul este mai ieftin decât parchetul, multe familii vor alege podele din lemn-plastic atunci când decorare.
Acest podea are proprietăți fizice excelente, cum ar fi rezistența ridicată, rezistența antiderapantă și rezistența la uzură și este un material izolator. În procesul de producție a podelei nu se vor adăuga alte substanțe chimice, care devin din ce în ce mai populare. Mai important, deoarece resursele forestiere devin din ce în ce mai puține, prețul pardoselilor din lemn crește din ce în ce mai mult, iar multe pardoseli din lemn în producție și prelucrare, pentru a îmbunătăți performanța anti-corozivă și insectificabilă, mai mult sau mai puțin va adăuga componente chimice, care reprezintă un pericol pentru sănătatea umană.
Cu toate acestea, pardoseala din lemn masiv are un aspect frumos, arata simplu si simplu, usor de produs, nu va consuma resurse forestiere, dupa ce un tratament special va forma fisuri sau cicatrici ca podelele din lemn, arata foarte texturale. Și acest tip de podea nu va fi deformat după utilizare, dar are aceeași elasticitate ca și lemn, iar atingerea este foarte apropiată de lemnul obișnuit. În producție și prelucrare, podeaua din lemn-plastic are o plasticitate mai puternică decât lemnul obișnuit, poate fi făcută în diferite forme de podea în funcție de cerințele specifice, de asemenea, prelucrarea este foarte convenabilă.
Podelele din lemn și plastic sunt în esență un fel de material compozit, care conține un număr mare de fibre de plante și fibre de lemn. Este foarte plastic și are aceleași caracteristici ca și lemn. Poate fi tăiat, perforat, cuie, prelucrat și instalat aproape ca podele din lemn.