Trei metode de stabilire a plastic si lemn podea

- Mar 16, 2019-

1. lemn-plastic pardoseli, de obicei, începe să se potrivească peretii unei camere. Ia în considerare dacă podele lemn de plastic este plasat la intrarea din camera sau mai confortabil pe alte ziduri. Presupunând că podea lemn de plastic este de calitate, adâncimea de culoare este diferit. Lemn-plastic pardoseli cu bună calitate, din lemn podele cu fix culoare, ar trebui să fie plasat în centrul camerei şi proeminent pe cât posibil.
2. plastic si lemn pardoseli se impune foarte frumos şi uşor şi compact. În cazul în care punctul de plecare a podeaua de lemn de plastic sau groove solide strunguri de podeaua din lemn sunt perfect făcut, podeaua va fi foarte elegant.
3. lemn-plastic pardoseli, toate patru plăci majore din lemn podele şi membrelor temporar patru unghiuri de plastic si lemn parchet ar trebui să fie păstrate paralele şi perpendiculare între ele. Parchetul din lemn nu ar trebui să fi deplasat pe zona cu defecte minore. Textura de lemn-plastic podea trebuie să acorde atenţie speciale coerenţa de plastic si lemn podea în direcţiile orizontală şi verticală, pentru a evita influenţă necorespunzătoare.
Core design-o podea de lemn de plastic aratos trebuie să fie stabilite pe axa a podeaua de lemn de plastic, iar axa a podeaua de lemn de plastic este plasat pe podea. În special, numărul de dispozitive mobile pentru lemn-plastic pardoseli aici depinde de numărul de camere, şi mai important, axa de plastic si lemn parchet design.