Alege sculptura în lemn pentru a alege sculptura din lemn de zi

- Mar 05, 2019-

Materiile prime utilizate în produsele din lemn sunt pudra de lemn, polul portocaliu și alte fibre vegetale ca materie de bază, fără nici un fel de ingrediente nocive. În plus, poate fi reciclat și reutilizat. Acesta poate fi numit un nou produs de protecție a mediului, de economisire a energiei și de reciclare a resurselor în adevăratul sens. Materialele din lemn-plastic sunt utilizate pe scară largă. Balustrada din lemn-plastic este una dintre principalele utilizări ale materialelor din lemn-plastic. Dayi Fabrică din lemn-plastic este un producător care vinde direct balustradă din lemn-plastic. Produsele sale au mari avantaje atât în ceea ce privește calitatea, cât și prețul. Produsele din lemn-plastic produse de Dayi Wood-plastic Co. Produsul are următoarele avantaje:


1. Balustrada din lemn-plastic are aceleași performanțe de prelucrare ca și lemnul original. Poate fi cuie, gaurire, planificata, lipicioasa, neteda si delicata. Nu are nevoie de șlefuire și vopsea. Vopseaua sa are o bună aderență și poate fi vopsită în funcție de preferințele personale.
2. Balustradele din lemn-plastic abandonează defectele naturale ale lemnului, cum ar fi crăparea, deformarea, diferența de culoare și așa mai departe, astfel încât nu este nevoie de întreținere regulată.
3. Tehnologia unică de balustradă din lemn-plastic poate satisface nevoile diferitelor specificații, dimensiuni, forme și grosimi. Acesta include, de asemenea, furnizarea de produse finite de diferite modele, culori și cereale din lemn fără lustruire și vopsire, reducând costul procesării ulterioare și oferind clienților mai multe opțiuni.
4. Balustrade din lemn-plastic au proprietăți excelente de prevenire a incendiilor, rezistent la apă, rezistență la coroziune, rezistență la umiditate, rezistență la insecte, fără ciuperci, rezistență la alcalii, non-toxicitate și fără poluare.
5. Parapetele din lemn-plastic sunt rezistente la greutate, conservare a căldurii, suprafață netedă și netedă, fără formaldehidă și alte substanțe nocive, netoxice și nepoluante.