Avantajele și dezavantajele pardoselii din lemn

- Apr 09, 2019-

Podelele din lemn și plastic sunt într-adevăr un nou tip de pardoseală compozită din lemn-plastic prietenoasă cu mediul, ceea ce este foarte benefic pentru sănătatea umană, însă știm cu toții că părțile pozitive și negative ale unui lucru există în același timp. Deoarece are atâtea avantaje, ce ar trebui să facem pentru a-și continua avantajele? Este o durere de cap din cauza deficiențelor sale?


Avantaj


(1) Pardoseala din lemn-plastic este impermeabilă și rezistentă la umiditate. Podelele din lemn sunt ușor de putrezit, se umflă și se deformează în mediul umed și multi-apă și pot fi folosite în mediul în care nu se pot utiliza produse tradiționale din lemn, cum ar fi peisajul grădinii, vilele și alte canale de câmp.


(2) Pardoselile din lemn-plastic sunt rezistente la insecte și termite, care pot elimina în mod eficient perturbarea insectelor și prelungesc durata de viață.


(3) Protecție ridicată pentru mediu, fără poluare, fără poluare și reciclabilă. Podele din lemn-plastic nu conțin benzen, conținutul de formaldehidă este de 0,2, mai mic decât standardul EO. Este un standard european de protecție a mediului. Poate fi reciclat, ceea ce economisește considerabil utilizarea lemnului, se potrivește politicii naționale de dezvoltare durabilă și aduce beneficii societății.


(4) Încălzire ignifugă și ignifugă folositoare. Suprafața de protecție împotriva incendiilor la podea din lemn-plastic a ajuns la nivelul B1, sa stins în caz de incendiu, nu a apărut gaz toxic.


(5) Dispozitivul pentru pardoseli din lemn și plastic este o construcție simplă, rapidă, fără a necesita o tehnologie de construcție complicată, economisind timp și costuri de instalare.


(6) Podelele din lemn și plastic nu se sparg, se umflă, nu se pot deforma, nu necesită reparații și întreținere, se curețe ușor, se pot economisi costurile de reparații și întreținere ulterioare.


(7) Pardoseala din lemn-plastic are o bună absorbție a sunetului și economie de energie, ceea ce face ca economia de energie în interior să fie de până la 30%.


neajuns


Dacă temperatura ambiantă a produsului finit din materialul compozit din lemn-plastic se schimbă foarte mult, atunci încălzirea suprafeței și a interiorului nu este uniformă, deformarea de dilatare și contracție va avea loc pur și simplu. Sub efectul pe termen lung, durata podelei din lemn-plastic va fi redusă. Pentru a economisi costurile, unii producători vor reduce utilizarea antioxidanților și alți aditivi înruditori, poate reduce utilizarea făinii de lemn și a altor fibre de lemn. Acum, decolorarea este severă, datele devin fragile și alte accidente mecanice.


Întreținerea dificilă: Pardoseala din lemn masiv necesită echipament mai înalt, dacă există lacune în procesul de instalare, va provoca o serie de erori, rata de reclamație a echipamentului de pardoseală a fost întotdeauna ridicată, ceea ce arată această îndoială.


Ofertă înaltă: datorită diverselor factori, podelele din lemn masiv au păstrat întotdeauna un preț ridicat și nu există posibilitatea unei ajustări în jos pe termen scurt. Numărarea banilor cheltuiți pe podele din lemn masiv este cu adevărat necesară.


Podele din lemn-plastic au multe avantaje față de pardoselile tradiționale, dar trebuie să facem destulă temă înainte de ao cumpăra. Este potrivit pentru instalare mediul de acasă? Este procesul de instalare în strictă conformitate cu procesul? Profesioniștii sunt invitați să-l instaleze? Sper că puteți avea mai multă încredere pentru a instala o podea mai bună pentru casa dvs. după ce ați citit rezumatul de mai sus.