Placare exterioară de perete

Model NR.TN-12AP
Panourile de perete exterior Dayi nu numai că depășesc aceste probleme tehnice, dar îmbunătățesc și mai mult performanța materialului, iar stabilitatea culorilor exterioare este mai mare de 10 ani.

Detalii produs

numele produsului

Placare exterioară de perete

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-12AP

tehnică

Materiale din lemn-plastic compozit

Culoare

Ca cărți de culori sau personalizate

Mărimea secțiunii

156mmx21mm

Lungime

personalizate

Locul Origin

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


placarea pereților exteriori este un produs de perete care poate întruni într-adevăr nevoile de utilizare în aer liber. Căptușeala obișnuită a lemnului are o rezistență scăzută la intemperii și este mai dificil de întreținut după finalizare, în timp ce produsele WPC convenționale au deformare și alte răni dure. Panourile de perete exterior Dayi nu numai că depășesc aceste probleme tehnice, dar îmbunătățesc și mai mult performanța materialului, iar stabilitatea culorilor exterioare este mai mare de 10 ani.

Beneficii

Aspect tradițional al lemnului, întreținere scăzută, durată de viață lungă, fără stropire, fără mucegai, ecologic, 100% reciclare

Acoperirea pereților exteriori este un material decorativ ecologic care integrează protecția mediului, izolarea termică, rezistența la apă, izolarea fonică și reducerea zgomotului și moda. Materiile prime sunt ușoare și ușor de instalat.

Poate rezolva problema că pereții plajei sunt predispuși la mucegai, iar pereții sunt murdari și ușor de curățatdeeply Embossed Wall Cladding

Composite Wall Cladding Panel

deep Embossed Wall Cladding

certificateHot Tags: placi exterioare de perete, China, producatori, furnizori, fabrica, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si