Cutie de plantat din lemn compozit Plastic balcon

Acesta combină avantajele de lemn si plastic, dar reduce necesitatea întreţinerii repetitive şi risipitoare, şi scade cantitatea de atenţie şi bani va este necesar pentru a petrece pe reparatii.

Detalii produs

cutie de plantat din lemn compozit plastic balcon

Descrierea produsului

Stil: Modern

Funcţia: rezistent la apa

Culoare: Orice culoare

Utilizare: uz casnic

Standard mediu: E0

Model: sablare

Certificare: CE

Personalizate: personalizate

Toate culoare: ca comanda dvs.

Originea: Zhejiang, China

Caracteristica: protecţia mediului, confort, sanatate

Durata de viaţă: mai mult de 15 ani

Stil: Rotund, dreptunghi, pătrat sau personalizate

Scena de aplicare: Gardening.Park,Backyard acasă

Cutie de plantat din lemn compozit plastic balconeste un tip nou verde produsul fabricat din HEPE şi legume (praf de lemn) printr-un tratament special şi de prelucrare. Produsul nu numai a caracteristicilor lemnului natural, dar, de asemenea, caracteristici de înaltă rezistenţă, rigiditate mare, culoare stabilă, anti-corrosin, anti-deformare, rezistenţă de daune vierme, izolaţie termică, cracare rezistenţă, instalare uşoară şi nu este nevoie pentru întreţinere.

Său de viaţă este de 5 - 10 ori mai mult decât obişnuit de produse din lemn.

WPC material pot fi prelucrate în moduri obişnuite, cum ar fi tăierea, planificare, cuie şi tăiere, diferite tipuri de facilităţi şi articole. Este în principal applicble pentru a face platforma, balcon în aer liber, cărare, balustrada, benzii de rulare, gard, masă în aer liber şi bancă, gradina oală şi copac grătar, precum şi în ceea ce priveşte scopurile în domeniile de exterior si decoratiuni interioare, logistica, ambalare, transport şi tăvi, etc. Modele diferite de produse disponibile urmaţi criterii şi standarde, face construcţia şi instalarea rapidă şi convenabilă şi sunt potrivite pentru reciclare plătite pentru reutilizare.

Hot Tags: cutie din lemn compozit plastic balcon plantator, China, producatori, furnizori, fabrica, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si