Lemn decorativ din material plastic WPC

Decoratul WPC din plastic compozit din lemn este cel mai recent produs dezvoltat de compania noastră. Aspectul și atingerea sa sunt naturale, cum ar fi lemnul, densitatea ridicată, anticorozivul și anti-insectele, o culoare durabilă, stabilă,

Detalii produs

numele produsului

Lemn decorativ din material plastic WPC

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-03C

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

140mmx23mm

Lungime

personalizate

Locul lui Or i gin

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Decoratul WPC din plastic compozit din lemn este cel mai recent produs dezvoltat de compania noastră. Aspectul și atingerea sa sunt naturale, cum ar fi lemnul, densitatea ridicată, anticoroziunea și anti-insectele, rezistența, culoarea stabilă, rezistența la UV puternică, ușor de instalat, nu este nevoie să pictați, reduceți efectiv costurile forței de muncă, potrivite pentru temperatura exterioară este de -40. ° C până la 60 ° C 100% reciclabil, protejați mediul și economisiți resursele forestiere.

Avantajele Decking WPC

Rezistența la umiditate și la mucegai: Toată lumea știe că podele din lemn masiv sau pardoseli din lemn anticoroziv folosite în aer liber sunt sensibile la umiditate și umiditate. Înmuierea prelungită sau mediul umed va cauza fisurarea, mucegaiul, extinderea și deformarea pardoselilor din lemn masiv și a lemnului din plastic (Podeaua din plastic-plastic a rezolvat fundamental această neajunsă a podelei din lemn masiv. Este mai proeminentă în rezistența la apă, la rezistența la umiditate și Performanță rezistentă la mucegai, astfel încât podeaua din lemn plastic poate fi utilizată într-un mediu în care podeaua tradițională din lemn anticoroziv nu poate fi aplicată.

Stiluri și culori bogate: Comparativ cu pardoselile tradiționale din lemn anticoroziv, pardoselile din lemn plastic nu numai că au o textură și o textură lemnoasă naturale, dar au și culori mai bogate, ceea ce poate face decorarea peisajului exterior mai personalizată.

Furnicile rezistente la insecte: Pardoselile din lemn masiv sunt erodate de insecte sau termite, iar pardoselile din lemn plastic pot elimina eficient furnicile insectelor, astfel încât durata de serviciu va fi mai lungă decât podeaua tradițională din lemn.

Plasticitate puternică: Stilul și culoarea pardoselilor din lemn din plastic sunt mai mult, deci este potrivit pentru diverse stiluri de decor și poate realiza o formă individualizată, deci plasticitatea sa este mult mai bună decât podeaua obișnuită din lemn.

Formaldehidă zero cu conținut scăzut de carbon și ecologic: pardoseala din lemn din plastic nu conține substanțe din metale grele, iar conținutul său de formaldehidă este conform standardului EO.

Instalare ușoară: Instalarea pardoselilor din lemn din plastic este simplă și convenabilă și nu necesită un proces de instalare complicat, ceea ce poate economisi timp de instalare și costuri de muncă.

cerere

În aer liber, cum ar fi drumuri de scândură, parcuri, piețe, piscine etc.Wood Plastic Composite Decorative WPC Decking

Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare

accesorii

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de podele din lemn-plastic. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.


Hot Tags: Pardoseli decorative din lemn compozit din wpc, China, producatori, furnizori, fabrica, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si