Placă de punte solidă

Model nr.:TN-24B
Plăcile de decupare din materiale compozite solide de calitate sunt potrivite pentru casă de vară cu grădină, plajă plimbare pe malul mării, piscină și spa, spații marine, parcuri tematice, plimbări cu pensiune, centre de agrement, spații publice, grădină, vilă, garaj, gazon, părți, balcon, hotel terase.

Detalii produs

numele produsului

Placă de punte solidă

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-24B

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

200mmX20mm

Lungime

personalizate

Locul de origine

Zhejiang, China (continentală)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Podele WPC sunt un nou produs compozit din lemn-plastic ecologic. În producție, materiile noastre prime sunt plasticul PE, făina de lemn și unii aditivi. Toate materialele sunt amestecate între ele și confecționate în material compozit lemn-plastic prin echipamente de granulare. După formarea prin extrudare, arată ca plasticul la începutul extrudării. După extrudare, este lustruit, iar efectul de lustruire a suprafeței este ca lemnul. După măcinare, acesta este tăiat și testat.


Avantaj :

■ Întreținere scăzută

■ aspect lemn realist

■ Stabil și durabil

■ Ușor de procesat

■ Stabilitatea formei

■ Performanță excelentă reglabilă

■ Rezistența la temperatură

■ Reciclați 100%

■ Durată lungă de viață

■ Fixări ascunse

■ Rezistent la apă

■ Rezistent la alunecare

■ Rezistente la mucegai

■ Stabilitate UV / Culoare


Aplicație:

Decorarea casei curte

Tabla solidă de punte este potrivită pentru toate tipurile de curte mici de familie, cu stil european, fără a pierde simțul lemnului însuși podeaua, ceea ce face ca oamenii să aibă un fel de cordialitate originală, material complet fără formaldehidă, astfel încât copiii să se poată juca pe placa la ușurință și nu trebuie să aibă grijă de întreținere, astfel încât clienții să nu aibă griji.


Inginerie în aer liber

Placa de punte solidă este, de asemenea, potrivită pentru proiectarea peisajului în aer liber. Este ușor de construit, nu are nevoie de întreținere, iar materialele pot fi procesate după bunul plac. Este deosebit de convenabil să folosiți pavaj cu suprafețe mari în proiect. Este rezistent la coroziune și rezistent la umiditate și nu este ușor îmbătrânit, ceea ce face din plasticul lemnului un nou favorit în industria peisajului.


Sugestie de instalare :

Plăcile noastre de punte solide oferă o rezistență mai mare și o absorbție fonică mai bună.

Pardoselele compozite au caneluri distanțate pe o parte și o suprafață plană pe cealaltă, de aceea vă recomandăm să instalați partea laterală a canelurii pentru a obține o suprafață de mers antiderapantă robustă. În timp ce le puteți potrivi oriunde în sus, vă recomandăm să instalați partea cu mai multe caneluri în sus, partea din spate va fi mai puțin rezistentă la alunecare și va prezenta pete și urme mult mai multe atunci când sunt dotate cu partea de canelură multiplu orientată în jos. Plăcile sunt ușor de curățat și necesită întreținere foarte mică.


WPC Composite Decking Board


Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați .

Hot Tags: placă de punte solidă, China, producători, furnizori, fabrică, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si