Plăci de compozit solid de calitate

Panourile de decuplare din materiale compozite solide de calitate sunt potrivite pentru casă de vară cu grădină, plajă plimbare pe malul mării, piscină și spa, spații marine, parcuri tematice, plimbări cu pensiune, centre de agrement, spații publice, grădină, vilă, garaj, gazon, părți, balcon, hotel terase.

Detalii produs

numele produsului

Plăci de compozit solid de calitate

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-24B

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

200mmX20mm

Lungime

personalizate

Locul de origine

Zhejiang, China (continentală)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Podele WPC sunt un nou produs compozit din lemn-plastic ecologic. În producție, materiile noastre prime sunt plasticul PE, făina de lemn și unii aditivi. Toate materialele sunt amestecate și transformate în material compozit lemn-plastic prin echipamente de granulare. După turnarea prin extrudare, arată ca plasticul la începutul extrudării. După extrudare, este lustruit, iar efectul de lustruire a suprafeței este ca lemnul. După măcinare, acesta este tăiat și testat.


Avantaj :


■ Întreținere scăzută

■ aspect lemn realist

■ Stabil și durabil

■ Ușor de procesat

■ Stabilitatea formei

■ Performanță excelentă reglabilă

■ Rezistența la temperatură

■ Reciclați 100%

■ Durată lungă de viață

■ Fixări ascunse

■ Rezistent la apă

■ Rezistent la alunecare

■ Rezistente la mucegai

■ Stabilitate UV / Culoare


Aplicație:

Panourile de decuplare din materiale compozite solide de calitate sunt potrivite pentru casă de vară cu grădină, plajă plimbare pe malul mării, piscină și spa, spații marine, parcuri tematice, plimbări cu pensiune, centre de agrement, spații publice, grădină, vilă, garaj, gazon, părți, balcon, hotel terase.


Sugestie de instalare :

Panourile noastre solide din material compozit de calitate oferă o rezistență mai mare și o absorbție mai bună a sunetului.

Podele din compozit au caneluri distanțate pe o parte și o suprafață plană pe cealaltă, de aceea recomandăm să instalați partea laterală a canelurii în sus pentru a obține o suprafață de mers antiderapantă robustă. Deși le puteți potrivi oriunde în sus, vă recomandăm să instalați partea cu mai multe caneluri în sus, partea din spate va fi mai puțin rezistentă la alunecare și va afișa pete și urme mult mai multe atunci când sunt dotate cu partea cu mai multe caneluri orientate în jos. Plăcile sunt ușor de curățat și necesită întreținere foarte mică.


WPC Composite Decking Board


Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de podele din lemn-plastic. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.


certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați .

Hot Tags: Plăci din punte compozite solide de calitate, China, producători, furnizori, fabrică, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si