Decofrare WPC în relief

Descriere: Podele WPC sunt un nou produs compozit din lemn-plastic ecologic. În producție, materiile noastre prime sunt plasticul PE, făina de lemn și unii aditivi. Toate materialele sunt amestecate între ele și confecționate în material compozit lemn-plastic prin echipamente de extrudare.

Detalii produs

numele produsului

Decofrare WPC în relief

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-03CD

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

140mmX23mm

Lungime

personalizate

Locul de origine

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Brodarea din lemn-plastic este cea mai importantă etapă în tratarea la suprafață a epilării WPC mbossed . După gofrarea foii de lemn-plastic sau a dispozitivului de gofrare în linie, se formează un model tridimensional de lungă durată, convex-convex. Brodarea din lemn-plastic face ca produsele din plastic-lemn să nu mai fie plăci de plastic monotone, făcând suprafața mai frumoasă și mai decorativă.


[Aplicabilitate mai largă] Pardoselele compozite din material plastic din lemn sunt mai potrivite pentru aplicare în exterior decât lemnul obișnuit. Pardoselele WPC în relief vă facilitează împrospătarea balconului, terasă, piscină, terasă sau pardoseală din gresie pentru un design elegant al băii. Non-alunecare.

[Material de înaltă calitate] din plastic și lemn, cu rezistență puternică la intemperii și întreținere ușoară. Nu este necesară întreținerea uleiului de lemn pentru a menține starea perfectă. Durabilitate excelentă și rezistență la decolorare. Nu rupe niciodată!


Serviciile noastre

1. Vom controla calitatea și timpul de livrare strict.

2. Urmăriți în timp util feedback-ul clienților.

3. Oferiți sfaturi profesionale pentru proiectarea dvs. de inginerie.

4. Furnizați îndrumări tehnice pentru instalare.


Wpc Decking

Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de punte pentru lemn. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.


Hot Tags: garnitură din wpc în relief, China, producători, furnizori, fabrică, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si