Laminat WPC

Modelul nr.TN-03E
Produsul oferă boabe naturale de lemn, culoare, textură și are avantajele aspectului rafinat, instalare ușoară, pur și simplu întreținere, economie de timp și economie de muncă, eficientă.

Detalii produs

numele produsului

Laminat WPC

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-03E

Tehnică

Pardoseli compozite lemn-plastic

Culoare

Ca cărți color sau personalizate

Dimensiunea secțiunii

140mmX23mm

Lungime

Personalizat

Locul de origine

Zhejiang, China (continentală)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați cu ușurință, nu mai aveți nevoie de alte prelucrări


Descriere:

Pardoselile compozite din wpc sunt un produs de economisire a energiei verzi și de protecție a mediului, care este extrudat din amestecul de fibre de lemn reciclate și plastic (HDPE). instalare, pur și simplu întreținere, economie de timp și economie de muncă, eficientă.


Procesul de gofrare a terasei compozite din wpc, de pe trotuar, este un proces indispensabil și important în producția de produse din lemn din plastic. Textura diversificată, simțul tridimensional al umflăturii și designul inovator fac ca suprafața produselor din lemn-plastic să nu mai fie monotonă, mai frumoasă și mai de calitate.

Embossed Decking

Referință regulată a culorii:

Culoarea poate fi personalizată în funcție de eșantioanele dvs.

color

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru terase compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accessories

accessory

certificate


Compania a depus eforturi continue în cercetarea și dezvoltarea tehnică a produselor din lemn-plastic și are în prezent numeroase certificate. A trecut ISO9001, certificarea CE a sistemului de calitate etc .;

Misiunea companiei: să ofere utilizatorilor produse din lemn-plastic mai rentabile, astfel încât lumea să poată folosi mai multe produse din lemn-plastic, să reducă mai puțin și să facă lumea mai verde.


Hot Tags: laminat wpc, China, producatori, furnizori, fabrica, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si