Podele din lemn din plastic

Podele din lemn din plastic au o fanta îngustă pe o parte și o canelură largă pe cealaltă parte. Dimensiunea îngustată cu distanță îngustă oferă o suprafață robustă de mers antiderapant și ușor de curățat.

Detalii produs

numele produsului

Podele din lemn din plastic

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-03A

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

140mmX23mm

Lungime

personalizate

Locul de origine

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Podele din lemn din plastic au o fanta îngustă pe o parte și o canelură largă pe cealaltă parte. Dimensiunea îngustată cu distanță îngustă oferă o suprafață robustă de mers antiderapant și ușor de curățat.

Toate plăcile noastre de punte compozite sunt disponibile în opt culori clasice atractive. Dacă aveți o cerință pentru lungimea sau culoarea produsului, vă rugăm să ne informați și îl vom personaliza în funcție de nevoile dvs.

Datorită rezistenței la apă a plasticului și a texturii lemnului, lemnul este un material de construcție exterior bun și durabil (podea, gard, bancă, grădină sau peisaj pe malul apei); Componentele din lemn utilizate în docuri, docuri, etc., pot fi, de asemenea, utilizate pentru a înlocui diverse tipuri de materiale de ambalare, tăvi, covorașe de depozit etc., și sunt utilizate într-o mare varietate de aplicații.

 

cerere

Grădină, parc, casă de vară, vilă și piscină înconjoară, drum de plajă, pitoresc și așa mai departe.

plastic wood decking

Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de punte pentru lemn. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Notă specială

Specificații: Vă rugăm să ne informați despre stilul specific, specificațiile și cantitatea pardoselii din lemn-plastic de care aveți nevoie, pentru a vă putea oferi o ofertă. Dacă nu ați confirmat stilul și specificațiile, puteți informa mediul de utilizare specific al podelei din lemn de plastic din proiect. În calitate de producător profesional de pardoseală din lemn, vă vom recomanda pardoseli din lemn și accesorii din plastic pentru stilurile și specificațiile dvs. în funcție de experiența dvs. profesională.

 

Accesorii Descriere: În timpul procesului de instalare a pardoselii din lemn-plastic, trebuie să utilizați o varietate de accesorii aferente, cum ar fi elemente de fixare din plastic, cheile, etc. Pentru configurarea numărului de accesorii, ne puteți contacta.


Hot Tags: Pardoseli din lemn din plastic, China, producatori, furnizori, fabrica, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si