Decorat în exterior WPC

Descriere: Podele WPC sunt un nou produs compozit din lemn-plastic ecologic. În producție, materiile noastre prime sunt plasticul PE, făina de lemn și unii aditivi. Toate materialele sunt amestecate și transformate în material compozit lemn-plastic prin echipamente de granulare. După...

Detalii produs

numele produsului

Decorat în exterior WPC

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-02DD

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

150mmX25mm

Lungime

personalizate

Locul de origine

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Podele WPC sunt un nou produs compozit din lemn-plastic ecologic. În producție, materiile noastre prime sunt plasticul PE, făina de lemn și unii aditivi. Toate materialele sunt amestecate și transformate în material compozit lemn-plastic prin echipamente de granulare. După turnarea prin extrudare, arată ca plasticul la începutul extrudării. După extrudare, este lustruit, iar efectul de lustruire a suprafeței este ca lemnul. După șlefuire, este tăiat și testat.

Brodarea din lemn-plastic este cea mai importantă etapă în tratarea suprafeței WPC mbossed sau utdoor d ecking . După gofrarea foii de lemn-plastic sau a dispozitivului de gofrare în linie, se formează un model tridimensional de lungă durată, convex-convex. Brodarea din lemn-plastic face ca produsele din plastic-lemn să nu mai fie plăci de plastic monotone, făcând suprafața mai frumoasă și mai decorativă.

Produsele din lemn din plastic în relief sunt mai estetice și mai practice.


Care sunt avantajele pardoselilor din lemn-plastic ?

1. Fizică: rezistență la compresiune bună, rezistență ridicată, antiderapant, rezistență la abraziune, fără fisură, fără insecte, capacitate scăzută de absorbție a apei, bună izolare fonică, anti-îmbătrânire, anticorodare, antistatică și ultraviolete, strat de izolare Izolație, rezistență la temperaturi înalte de 60 ° C și temperatură ultra-joasă -40 ° C.

2, producție și prelucrare: cu performanța de re-procesare a lemnului, cum ar fi ferăstrău, planificare, lipire, fixat cu cuie sau șuruburi de oțel. Ușor de instalat și instalat.

3. Aspect: Are aspectul natural și stratul lemnului. Fără frunze de lemn, nu este ușor să provocați fisuri, contracții și deformări. Are o ductilitate puternică și poate menține un design umanizat. Produsele pot fi realizate într-o varietate de culori, iar stratul de suprafață nu trebuie să fie vopsit din nou, și poate fi păstrat mult timp, fără decolorare.

 

Aplicație:

Grădină, parc, casă de vară, vilă și piscină înconjoară, drum de plajă, pitoresc și așa mai departe.

wood plastic composite decking boards

Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de punte pentru lemn. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.


Hot Tags: garnitură din lemn wpc în relief, China, producători, furnizori, fabrică, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si