Pardoseală din material WPC durabil pentru decorarea construcțiilor

Podele WPC compuse sunt potrivite pentru casă de vară cu grădină, plajă de mers pe malul mării, bazine de înot și spa, spații turistice Marina, parcuri tematice, plimbări cu pensiune, centre de agrement, zone publice, grădină, vilă, garaj, gazon, părți, balcon, terase hotel.

Detalii produs

numele produsului

Pardoseală din material WPC durabil pentru decorarea construcțiilor

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-01A

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

146mmX30mm

Lungime

personalizate

Locul de origine

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Caracteristică :

Arata si se simte ca lemnul natural, dar mai putin cu probleme de cherestea

100% reciclare, ecologică, economisind resurse forestiere

Umiditate / rezistență la apă, mai puțin putredă, dovedită în condiții de apă sărată

Desigur prietenos, antiderapant, mai puțin crăpat, mai puțin deformat

Nu necesită vopsire, lipici, întreținere redusă

Rezistent la intemperii, adecvat de la minus 40 la 60 ° c

Ușor de instalat și de curățat, cost redus al forței de muncă

Aplicație :

Podele WPC compuse sunt potrivite pentru casă de vară cu grădină , plajă de mers pe malul mării, bazine de înot și spa, spații turistice Marina, parcuri tematice, plimbări cu pensiune, centre de agrement, zone publice, grădină, vilă, garaj, gazon, părți, balcon, terase hotel.

 

Măsuri de precauție pentru procesul de C onstrucție al WPC   Decking .

(1) Procesul de construcție a punții de lemn din plastic ar trebui să acorde atenție problemei distanțării chilei de lemn. Pentru a fixa chila din lemn de plastic, în primul rând, pentru a asigura planeitatea pardoselii de ciment, se recomandă ca distanța dintre fiecare chilă să fie între 30CM și 35CM, în funcție de faptul că profilul de punte din lemn de plastic este punte din lemn gol sau solid punte de lemn din plastic.

(2) Procesul de construcție a punții de lemn din plastic ar trebui să fie atent la metodele de construcție ale diferitelor specificații ale chilei de lemn din plastic. Instalarea chilei din lemn de plastic folosește, în general, un burghiu electric, dar dacă se folosește o chilie din lemn masiv din plastic, este necesar mai întâi să perforați chila, diametrul găurii este mai mic decât diametrul șurubului de expansiune, și apoi fixat cu șuruburi. . Mulți clienți spun adesea de ce cheile din plastic solid sunt predispuse la fisurare, de fapt, deoarece nu există nicio gaură în chilia solidă înainte de construcție.

(3) Tehnologia de construcție a pardoselilor din lemn plastic. Pardoselile din lemn din plastic au ca efect expansiunea termică și contracția. Uneori, din cauza materiilor prime de proastă calitate sau a procesului de producție greșit, puntea din lemn din plastic are o mare flexibilitate. Prin urmare, se recomandă ca la instalarea podelei din lemn de plastic, decalajul de expansiune rămas de aproximativ 5mm să împiedice deformarea pardoselii din lemn de plastic cauzată de dilatarea termică și contracție.WPC Composite Decking For Construction Decoration

Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare


Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de punte pentru lemn. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.


Hot Tags: Pardoseli din compozit wpc rezistent pentru decorațiuni de construcții, China, producători, furnizori, fabrică, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si