Material compozit pentru punte

Materialul de punte compozit arată ca lemnul natural, dar nu există probleme din lemn. Nu este necesară vopsirea, sigilarea, pata sau rezistența la apă, este ideală pentru zonele care necesită durabilitate și abilitatea intemperiilor, deoarece este atât ecologic cât și de lungă durată.

Detalii produs

numele produsului

Material compozit pentru punte

Material

WPC

Numarul modelului.

TN-02F

tehnică

Pardoseli compozite din lemn-plastic

Culoare

Ca cărți de culoare sau personalizate

Mărimea secțiunii

150mmx25mm

Lungime

personalizate

Locul lui Or i gin

Zhejiang, China (continental)

Rezistenţă

Impermeabil, rezistent la umiditate, impermeabil și anti-mucegai

Instalare

Instalați ușor, nu mai aveți nevoie de procesare suplimentară


Descriere:

Materialul de punte compozit arată ca lemnul natural, dar nu există probleme din lemn. Nu este necesară vopsirea, sigilarea, pata sau rezistența la apă, este ideală pentru zonele care necesită durabilitate și abilitatea intemperiilor, deoarece este atât ecologic cât și de lungă durată.

 

Avantajele materialului compozit Decking:

Decorativ, puntea WPC este colorată și are o textură naturală din lemn, creând o atmosferă naturală care poate fi folosită în medii spațiale cu caracteristici diferite.

Practic, puntea WPC are performanțe excelente și se poate adapta la diverse condiții de mediu. Pardoseala din lemn-plastic este impermeabilă și rezistentă la umiditate și poate face față cu ușurință mediului exterior cu umiditate ridicată, asigurând nicio deformare, fisură, mucegai, putregai etc., cum ar fi zilele ploioase și zilele de ceață.

Puntea WPC are un efect rezistent la insecte, care poate evita eficient eroziunea insectelor în aer liber și menține structura materialului fermă și fermă. În plus, are o rezistență puternică la foc, atinge un efect ignifug și asigură siguranța mediului.

Aplicație:

Materialul de pardoseală compozit este potrivit pentru casă de vară cu grădină, plajă de plimbare pe malul mării, bazin de înot și spa, spații de tip Marina, parcuri tematice, plimbări cu pensiune, centre de agrement, spații publice, grădină, vilă, garaj, gazon, părți, balcon, terase hotel.

composite decking material

Referință obișnuită a culorilor:

Culoarea poate fi personalizată și în funcție de eșantioanele dvs.

culoare

Următoarele sunt accesoriile obișnuite pentru pardoseli compozite, care pot fi potrivite în funcție de alegerea dvs. Pentru mai multe informații despre accesorii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.

Accesorii

Tongxiang Dayi Wood & Plastics Co., Ltd. este un producător profesionist de podele din lemn-plastic. Am acumulat o mulțime de experiențe în industrie, am obținut o serie de certificate de calificare relevante și am solicitat un număr de brevete.

certificat

Putem oferi produse de cea mai bună calitate și cel mai complet serviciu. Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.


FAQ

Î: Care este greutatea lemnului-plastic în comparație cu lemnul general?

Răspuns: În comparație cu lemnul general, lemnul-plastic este mult mai important decât în mod normal, de obicei peste 1,2, iar lemnul general are o greutate specifică de 0,4-0,7. Chiar și pentru lemnul tare cu o proporție mare, greutatea specifică este de aproximativ 1,0. Prin urmare, același volum de plastic din lemn este mult mai greu.

Î: Cum funcționează prelucrarea lemnului din plastic, aveți nevoie de instrumente speciale?

R: Lemnul-plastic este la fel de ușor de prelucrat ca și lemnul, iar în unele moduri chiar mai ușor. Plasticul lemnului poate fi tăiat, găurit, etc., cu instrumente obișnuite de prelucrare a lemnului.

Î: Ce tip de șurub este potrivit pentru profilele din lemn-plastic?

R: Se recomandă utilizarea șuruburilor de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și zincarea la cald. Se recomandă în special utilizarea șuruburilor filetate pentru a ajuta la creșterea puterii de fixare a unghiilor a șuruburilor.


Hot Tags: material de pardoseală compozit, China, producători, furnizori, fabrică, en-gros

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si