Despre noi◆ Istoria noastră

Predecesorul nostru a fost Tongxiang Tianno Wood & Plastics Co., LTD., Fondată în 2010, apoi s-a mutat la noua adresă a fabricii în 2014, care a fost numită Tongxiang Dayi lemn & plastic co., LTD.


Fabrica noastră

Tongxiang Dayi lemn & plastic co., LTD. Situat în zona industrială Zhouquan din orașul Tongxiang, se află în centrul Deltei Râului Yangtze și lângă Shanghai în est și Hangzhou în sud. Se bucură de locație geografică favorabilă și de transport convenabil.

Materialul „DAYIWPC” este un nou tip de produse verzi din HDPE și fibre vegetale (pulbere de lemn) printr-un tratament și prelucrare specială. Produsele posedă nu numai că are caracteristicile lemnului natural, dar, de asemenea, are caracteristici precum: rezistență ridicată, rigiditate ridicată, culoare stabilă, anticoroziune, anti-deformare, rezistență la vătămarea viermilor, izolare termică, rezistență la fisurare, instalare și întreținere ușoară liber și așa mai departe. Mai mult, durata sa de serviciu este de 5-10 ori mai lungă decât produsele din lemn obișnuite. Datorită calității sale bune, produsele DAYI WPC au devenit din ce în ce mai populare în rândul clienților, bucurându-se de piețele majore, precum Statele Unite și țările europene, și de asemenea se vând bine acasă.

Produsul poate fi prelucrat în diferite tipuri de facilități și articole prin tăiere, planificare, cuie și tăiere, care se aplică în principal pe platforma de construcții, balcon exterior, balustradă, banda de rulare, gard, masă și scaun în exterior, suport pentru flori și grătar pentru copaci și, de asemenea, utilizate în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare, logistică, ambalare, transport și tăvi etc. Toate aceste produse sunt standard those instalarea rapidă și convenabilă într-un cerc reciclat.

Dotat cu tehnologie avansată, echipament de producție și sistem de management extraordinar, DAYI WPC are capacitatea de a furniza un nou tip de materiale WPC ecologice cu performanțe superioare și calitate stabilă atât acasă, cât și în străinătate. Salutăm sincer clienții din întreaga lume și cu care așteptăm cu nerăbdare să stabilim relații de cooperare pe termen lung.


Produsul nostru

Am specializat în producerea tuturor specificațiilor de material wpc (material plastic din lemn compozit) pentru decorațiuni exterioare, cum ar fi parchet inginerie în aer liber, clapetă, pergolă, foișor, garduri, ghivece de flori, masă și bancă în aer liber, coș de praf și așa mai departe.


Aplicația produsului

Este aplicație în grădină, peluză, balcon, coridor, garaj, piscină și spații înconjurătoare, bordura, teren de joacă. Curte, parc și așa mai departe.


Certificatul nostru

CE

Echipamente de producție

Există 8 seturi de extrudere cu dublă helix, 2 seturi de echipamente de granulare și zeci de alte echipamente.


Piața producției

Europa (peste 20 de țări), SUA, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, Mexic etc.


Serviciul nostru

Suntem vânzări perene de străinătate de decking wpc, gard wpc, cutie de flori wpc, plăci de bricolaj, masă și bancă wpc și alte produse, compania aderând nevoilor utilizatorului ca bază, aderă la filosofia de afaceri „de primă calitate, servicii”. , în materialele de construcție - industria pardoselilor a obținut recunoașterea constantă a clienților și foarte apreciată, compania a crezut că crearea valorii clientului ca datorie proprie, așteaptă cu nerăbdare să vă oferiți servicii!